Tetem

Jonge makers


‘If it fools you, it is not fake’

SprintExpo
Voor de expositie ‘If it fools you, it is not fake’ creëren jonge makers nieuw werk en onderzoeken de betekenis van meerstemmigheid. Op welke manier kunnen we nieuwe verhalen creëren waarin inclusiviteit, diversiteit en meerstemmigheid een plek krijgen in onze technologische samenleving? En hoe verhouden deze verhalen zich tot digitale informatie die we tot ons nemen?

Het thema is ontwikkeld in samenwerking met Nishant Shah. Nishant is een feminist, humanist, technologist en onderzoeker aan ArtEZ University of the Arts. ‘If it fools you, it is not fake’ is een SprintExpo waarbij jonge makers in enkele maanden toewerken naar de realisatie van nieuw werk. De geselecteerde kunstenaars worden bekend gemaakt via de website van Tetem en Fotomanifestatie Enschede.

Experimenteer met nieuwe mogelijkheden van fotografie in het MaakMeeLab
Tijdens de Fotomanifestatie Enschede kan het publiek in het lab van Tetem experimenteren met nieuwe mogelijkheden rond fotografie. Denk hierbij aan het werken met een 360 graden camera, Virtual Reality of het doorontwikkelen van foto’s tot een digitaal ontwerp op de borduurmachine, lasercutter of hologram.

Bezoek voor meer informatie en openingstijden: tetem.nl/reserveren

www.tetem.nl

Locatie tentoonstelling:


Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede

11 november t/m 21 november 2021

Openingstijden:
zie tetem.nl/reserveren

Toegang:
gratis